Offerte Seed Bluetooth® luidspreker

Gepersonaliseerd & geleverd in 7 dagen

Levering Europe-wijd

De Seed Bluetooth® luidspreker is gemaakt van authenthiek FSC gecertificeerd Esdoornhout en het geeft een prachtige zelfgemaakte en gladde afwerking. De Seed heeft een heldere stereo geluid, waardoor het compatibel is met alle grote telefoon- en tabletmerken. En het kan ook gebruikt worden om de telefoon te beantwoorden en om een telefoongesprek te beeïndigen.

Seed Bluetooth® luidspreker

Gepersonaliseerd & geleverd in 7 dagen

Levering Europe-wijd

Offerte
Onze Reviews
Services
Individuele benaming
Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 
Accessoires
Magnetisch Doosje (Square)
Het Magnetisch Doosje (Square) is een stijlvolle manier om het promotionele product te beschermen en biedt u ook een extra ruimte om uw logo te laten zien. Met een schuiminzetstuk dat speciaal is aangepast aan het product binnenin, sluit het Magnetisch Doosje (Square) veilig via twee discrete magneten.
Milieu
RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties"). Bekijk Certifikaat

Het hout in dit product is FSC ®-COC(FSC-C084346) gecertificeerd (uitsluitend Europese bossen waarbij het milieu voorop staat). Bekijk Certifikaat

Bedrukbare gebied

Zeefdruk

Bovenkant: 45mm X 12mm
Voorkant: 35mm X 22mm

Laser gravering

Bovenkant: 45mm X 12mm
Voorkant: 35mm X 22mm


Bedrukbaar gebied
Afmetingen en gewicht
lengte: 57.6mm (2.27 inches)
Breedte: 57.6mm (2.27 inches)
hoogte: 33.6mm (1.32 inches)
gewicht: 86 gram (3.03 ons)


Bekijk Dimensionale Diagram