Offerte Maple Powerbank

Gepersonaliseerd & geleverd in 7 dagen

Levering Europe-wijd

Met een buitenkant van glad FSC® gecertificeerd esdoornhout en een ingebouwde LED zaklamp is de Maple Powerbank de perfecte manier om jullie logo te presenteren op een natuurlijke en stijlvolle manier. De Powerbank kan op twee kanten met gravering of zeefdruk worden bedrukt.

Maple Powerbank

Gepersonaliseerd & geleverd in 7 dagen

Levering Europe-wijd

Offerte
Onze Reviews
Services
Individuele benaming
Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 
Accessoires
Magnetisch doosje extra groot
Het van sterk doorzichtig plastic gemaakte magnetisch doosje is geschikt voor meerdere producten. De deksel van het doosje blijft altijd netjes gesloten met behulp van twee kleine magneetjes. Het magnetisch doosje heeft een wit schuimen binnenkant op maat gemaakt van het gewenste product. De deksel kan met een eigen logo bedrukt worden.
Geheugencapaciteiten
2200mAh
2600mAh
3000mAh
3350mAh
Milieu
RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties"). Bekijk Certifikaat

Het hout in dit product is FSC ®-COC(FSC-C084346) gecertificeerd (uitsluitend Europese bossen waarbij het milieu voorop staat). Bekijk Certifikaat

Bedrukbare gebied

Zeefdruk

Voorkant: 80mm X 17mm
Achterkant: 80mm X 17mm

Laser gravering

Voorkant: 80mm X 15mm
Achterkant: 80mm X 15mm


Bedrukbaar gebied
Afmetingen en gewicht
lengte: 96mm (3.78 inches)
Breedte: 25mm (0.98 inches)
hoogte: 25mm (0.98 inches)
gewicht: 75 gram (2.65 ons)


Bekijk Dimensionale Diagram