Offerte Rondo Reismok new

Gepersonaliseerd & geleverd in 6 dagen

Levering Europe-wijd

Onze Rondo reiskmok is gemaakt van food-grade roestvrij staal en is voorzien van dubbelwandige isolatietechnologie die is ontworpen om uw drank langer op temperatuur te houden. De Rondo roestvrijstalen beker heeft een stevig BPA-vrij Tritan™ easy-sip-deksel met draaideksel om ongewenst morsen te voorkomen. We zeefdrukken of lasergraveren uw logo op de zijkant van de Rondo reismok in mooie, precieze details. Snelle productie en levering. Neem vandaag nog contact op voor een digitaal voorbeeld en een snelle offerte.

Rondo Reismok new

Gepersonaliseerd & geleverd in 6 dagen

Levering Europe-wijd

Offerte
Onze Reviews
Services
Individuele benaming
Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 
Accessoires
Bedrukbare kartonnen buis (groot)
Onze kartonnen buis is een fantastische accessoire met toegevoegde waarde die uw gepersonaliseerde product veilig opbergt. De Tube is gemaakt van een premium karton met hoge dichtheid dat is gemaakt van 60% gerecyclede materialen. We kunnen zowel het deksel als de tube zelf voorzien van uw logo, slogan, websiteadres en meer.
Milieu
RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties"). Bekijk Certifikaat

Vermindert plastic voor eenmalig gebruik.


Bedrukbare gebied

Zeefdruk

Zijkant: 70mm X 40mm

Fotodruk

Zijkant: 70mm X 40mm

Laser gravering

Zijkant: 30mm X 55mm


Bedrukbaar gebied
Afmetingen en gewicht
hoogte: 116mm (4.57 inches)
Diameter: 89mm (3.5 inches)
gewicht: 204 gram (7.2 ons)


Bekijk Dimensionale Diagram