Offerte Orbit USB stick

Gepersonaliseerd & geleverd in 6 dagen

Levering Europe-wijd

Bij de Orbit kunnen we jouw gekozen ontwerp op beide zijden bedrukken door middel van fotodruk. Combineer dit met de 360 graden draaiende behuizing en je kan zien waarom de Orbit een opvallende USB stick is om je organisatie mee te promoten. De Orbit is verkrijgbaar met een USB-C aansluiting.

Orbit USB stick

Gepersonaliseerd & geleverd in 6 dagen

Levering Europe-wijd

Offerte
Onze Reviews
Services
Data Upload
Wij kunnen uw USB sticks vooraf uploaden met presentaties, productcatalogussen of elk ander gewenst promotiemateriaal.
Data Beveiliging
Als u uw data wil beschermen tegen het verwijderen ervan door de eindgebruiker, dan vereist dat een Flashbay Dual Zone flash drive.
Accessoires
Magnetisch Doosje
Het magnetisch doosje, gemaakt van een sterk doorzichtig plastic, is geschikt voor verschillende producten. Het deksel wordt stevig afgesloten met twee kleine magneten. Het magnetisch doosje heeft een passende binnenkant, aangepast specifiek op het product/model. De bovenkant van het doosje kan worden bedrukt met een eigen logo met zeefdruk, welke zichtbaar zal zijn door het doorzichtige deksel van het doosje.
Bedrukbare keycord
De bedrukte lanyard heeft een breedte van 12mm en is bedrukt met uw gewenste logo. De lanyard geeft de mogelijkheid om het product om de nek te hangen.
Geheugencapaciteiten
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
64GB
128GB
Milieu
RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties"). Bekijk Certifikaat

Bedrukbare gebied

Fotodruk

Voorkant: 35mm X 15mm


Bedrukbaar gebied
Afmetingen en gewicht
lengte: 48mm (1.89 inches)
Breedte: 15mm (0.59 inches)
hoogte: 9mm (0.35 inches)
gewicht: 12 gram (0.42 ons)


Bekijk Dimensionale Diagram