Offerte Twister Go Wood USB stick new

Gepersonaliseerd & geleverd in 6 dagen

Levering Europe-wijd

Onze Twister Go Wood-USB stick heeft een prachtige houten behuizing, net als onze Twister Wood model. De Twister Go Wood beschikt over dubbele USB-aansluitingen, waaronder de standaard USB-connector en de populaire USB-C-connector. We kunnen uw logo en slogan toevoegen aan de 360° roterende metalen beugel via onze zeefdruk- en lasergravering-methodes. We kunnen ook elk item in uw bestelling graveren met een unieke naam of serienummer via onze Individuele Gravering-service.

Twister Go Wood USB stick new

Gepersonaliseerd & geleverd in 6 dagen

Levering Europe-wijd

Offerte
Onze Reviews
Services
Data Upload
Wij kunnen uw USB sticks vooraf uploaden met presentaties, productcatalogussen of elk ander gewenst promotiemateriaal.
Individuele benaming
Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 
Accessoires
Houten doosje
Het houten doosje is een stijlvolle verpakking voor je USB Flash Drive. Het doosje heeft een magnetisch slot en kan gepersonaliseerd worden met zeefdruk of lasergravering. Het is volledig uit FSE ecologisch verantwoord Esdoorn hout vervaardigd.
Bedrukbare keycord
De bedrukte lanyard heeft een breedte van 12mm en is bedrukt met uw gewenste logo. De lanyard geeft de mogelijkheid om het product om de nek te hangen.
Geheugencapaciteiten
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
64GB
128GB
Milieu
RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties"). Bekijk Certifikaat

Het hout in dit product is FSC ®-COC(FSC-C084346) gecertificeerd (uitsluitend Europese bossen waarbij het milieu voorop staat). Bekijk Certifikaat

Bedrukbare gebied

Zeefdruk

Voorkant: 24.5mm X 14mm
Achterkant: 24.5mm X 14mm

Laser gravering

Voorkant: 24.5mm X 13mm
Achterkant: 24.5mm X 13mm


Bedrukbaar gebied
Afmetingen en gewicht
lengte: 60mm (2.36 inches)
Breedte: 20mm (0.79 inches)
hoogte: 10mm (0.39 inches)
gewicht: 13 gram (0.46 ons)


Bekijk Dimensionale Diagram