Offerte Card Powerbank

Gepersonaliseerd & geleverd in 8 dagen

Levering Europe-wijd

Ons Card model is compact, chique en kleurrijk. Het grote oppervlak geeft de mogelijkheid om je merk op levendige wijze te promoten. Beide zijden kunnen met zowel zeefdruk als fotoprint bedrukt worden met je eigen tekst of foto/logo. De Card is voorzien van een micro-USB kabel, een Lightning adapter en een USB-C adapter, zodat dat de meeste toestellen, zoals iPhone™, iPad™ en Android, opgeladen kunnen worden. Met een dikte van slechts 7mm en compact formaat is het een ideale gadget voor je klanten, die ervoor zorgt dat ze nooit met een lege batterij komen te staan.

Card Powerbank

Gepersonaliseerd & geleverd in 8 dagen

Levering Europe-wijd

Offerte
Onze Reviews
Accessoires
Magnetisch Doosje Powerbank Card
Het Magnetische Doosje Powerbank Card beschermt en bewaart de gepersonaliseerde Powerbank Card wanneer deze niet in gebruik is. De met magneetsluiting beveiligde deksel kan worden gepersonaliseerd met een eigen logo, slogan en webadres. Het interieur bevat een op maat gemaakt schuim dat de Powerbank Card stevig op zijn plaats houdt.
Geheugencapaciteiten
2600mAh
5000mAh
Milieu
RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties"). Bekijk Certifikaat

Bedrukbare gebied

Fotodruk

Voorkant: 96mm X 62mm
Achterkant: 96mm X 62mm


Bedrukbaar gebied
Afmetingen en gewicht
2600mAh
lengte: 96mm (3.78 inches)
Breedte: 62mm (2.44 inches)
hoogte: 7mm (0.28 inches)
gewicht: 60 gram (2.12 ons)

5000mAh
lengte: 96mm (3.78 inches)
Breedte: 62mm (2.44 inches)
hoogte: 13mm (0.51 inches)
gewicht: 82 gram (2.89 ons)Bekijk Dimensionale Diagram