Offerte Adventure Waterfles new

Gepersonaliseerd & geleverd in 8 dagen

Levering Europe-wijd

De Adventure waterfles houdt uw warme dranken warm en koude dranken koud, dankzij de dubbelwandige vacuüm behuizing gemaakt van 304 roestvrij staal - beroemd om zijn stevigheid en lange levensduur. De dop kan aan en uit worden gedraaid, zodat u gemakkelijk uw favoriete drankje kunt vullen. Ook de drinktuit wordt beschermd door een handig draaideksel. Neem vandaag nog contact op met betrekking tot prijzen, leveringsinformatie en bedrukkingsmogelijkheden.

Adventure Waterfles new

Gepersonaliseerd & geleverd in 8 dagen

Levering Europe-wijd

Offerte
Onze Reviews
Services
Individuele benaming
Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 
Accessoires
Bedrukbare kartonnen buis (groot)
Onze kartonnen buis is een fantastische accessoire met toegevoegde waarde die uw gepersonaliseerde product veilig opbergt. De Tube is gemaakt van een premium karton met hoge dichtheid dat is gemaakt van 60% gerecyclede materialen. We kunnen zowel het deksel als de tube zelf voorzien van uw logo, slogan, websiteadres en meer.
Milieu
RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties"). Bekijk Certifikaat

Bedrukbare gebied

Zeefdruk

Zijkant: 70mm X 110mm

Fotodruk

Zijkant: 70mm X 110mm

Laser gravering

Zijkant: 65mm X 100mm
Bovenkant: 80mm X 8mm

Full Wrap Print

Zijkant: 232mm X 110mm


Bedrukbaar gebied
Afmetingen en gewicht
hoogte: 235mm (9.25 inches)
Diameter: 74mm (2.91 inches)
gewicht: 304 gram (10.72 ons)


Bekijk Dimensionale Diagram